Fira de Sant Bartomeu del Grau

Fira de Sant Bartomeu del Grau

Participa al tercer concurs fotogràfic sobre l'aigua, en el marc de la Fira PICA 2010

Un any més, i en el marc de la Fira PICA 2010 (Propostes Innovadores per a la Cultura de l'Aigua) de Sant Bartomeu del Grau, des de la Regidoria de Festes s'està treballant en la tercera edició del concurs fotogràfic sobre l'Aigua. Hi pot participar tothom qui ho desitgi, amb fotografies de format 30x40 total, amb imatge fotogràfica lliure, entorn el tema de l'aigua en tots els seus aspectes. El termini d'admissió es tanca el 22 de febrer de 2010. Podeu consultar les bases del concurs en el document adjunt.

FIRA PICA 2010

Des de la Regioria de Festes de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, estem preparant la tercera edició de la Fira PICA (propostes innovadores per a la cultura de l’aigua) que se celebrarà la setmana del 4 al 7 de març de 2010. Ens agradaria que al igual que en les edicions anteriors, els empresaris, les entitats i els habitants del municipi poguéssiu fer-vos vostre la fira i que entre tots plegats aportéssim idees i activitats a realitzar de cara a la tercera edició. És per aquest motiu que us convoquem a la reunió informativa que tindrà lloc el dimecres 25 de novembre a les 21:00 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau.

Panera de la Comissió de Joves de SBG

La comissió de Joves anuncia que el passat diumenge 1 de Març va sortejar 3 paneres a la Fira la PICA de Sant Bartomeu del Grau, dues d'elles ja van ser entregades però encara tenim la 3era al Telecentre. Així doncs, si algú té el número 1331 pot passar a recollir-la.
Comissió de Joves de SBG.

Jornada professional sobre “Tecnologies aplicades al cicle de l'aigua al sector ramader”

Jornada En el marc de la Fira PICA (propostes innovadores per la cultura de l'aigua), el divendres 27 de febrer va tenir lloc al Telecentre de Sant Bartomeu del Grau, la jornada per professionals interessats en el sector primari: “Tecnologies aplicades al cicle de l'aigua al sector ramader”.
Durant la jornada vam comptar amb la presència d'experts en aquest sector que ens van parlar de l'optimització dels recursos hídrics i tecnològics en explotacions ramaderes. Així van fer referència als usos i consums de l'aigua en les explotacions, i els costos associats al seu tractament i gestió.

La pluja no aconsegueix deslluir la XV Fira de Sant Bartomeu, la segona dedicada a l'aigua

àlbum de Xavier SanfeliuLa pluja caiguda durant tot el diumenge no va aconseguir deslluir una Fira, dedicada a l'aigua, que va començar a caminar el divendres amb una jornada tècnica sobre el cicle de l'aigua al sector ramader. Milers de persones van visitar els estands de la Fira i van participar en totes les activitats que es van portar a terme. D'aquesta manera la Fira es consolida com a referent comarcal pel que fa a l'aigua i guanya amb molta més participació de les entitats i empreses del municipi.
Vegeu les primeres fotografies, cedides pel Xavier Sanfeliu, així com  la galeria de fotos d'Osona.com

Xerrada "Aigua", a càrrec de Toni Nadal

Xerrada Dissabte, 28 de febrer, en el marc de la Fira de l'Aigua de la XV Fira de Sant Bartomeu del Grau, tindrà lloc la xerrada "Aigua" a càrrec del meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio Toni Nadal. L'Acte tindrà lloc a les 6 de la tarda al Casal Sòciocultural.
Us hi esperem!!!

Organitza: Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau
Col·labora: Farmaciola, s.l.

Jornada "Tecnologies aplicades al cicle de l'aigua en el sector ramader"

Aquest divendres, 27 de febrer, tindrà lloc la Jornada professional dedicada a les "Tecnologies aplicades al cicle de l'aigua en el sector ramader" dins els actes entorn a la Fira de l'Aigua d'enguany. Es tractarà des de la optimitació de recursos hídrics en explotacions ramaderes fins a noves tecnologies aplicades al benestar animal, passant per l'estudi hidrogeològic i multi isotòpic del Lluçanès, els costos associats a la gestió de l'aigua i güifi.net en l'optimització de l'aigua, entre d'altres aspectes relacionats amb l'aigua en la ramaderia. La jornada és gratuïta, amb possibilitat de reservar el dinar.
Organitza: Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau
Amb el suport de:  Agència Catalana de l'Aigua i Consell Comarcal d'Osona

Contingut sindicat