turisme

Turisme

La Plaça

Festa Major a Sant Jaume d'Alboquers

El proper diumenge 31 de juliol tindrà lloc la tradicional Festa Major d'Alboquers. A les 13:00h hi haurà Missa solemne a l'aire lliure, a partir de les 14:30h dinar popular amb canelons gratinats de pagès i a partir de les 17:00h l'actuació de l'acordionista Margarita Torner. Durant el dia hi hauran rifes de pernils, llonganisses, cava, etc. Us hi esperem!

Senyalització del nou sender (PR) de les Rieres a Sant Bartomeu del Grau

PR-Rieres de Sant BartomeuAquesta setmana s'ha iniciat la senyalització del nou sender de Sant Bartomeu del Grau que recorre l'interior del terme municipal, seguint corriols i camins que en alguns casos són comuns amb altres senders: GR-3, PR-C-46 i 49, Centre de BTT Lluçanès i Osona. Amb tot aquest conjunt de senders es conforma una xarxa que permet la connexió amb altres zones de la comarca d'Osona, el Moianès i el Bages.

El sender té dues parts clarament diferenciades, una anella o bucle al nord i una al sud, amb el nucli de població al centre. Això permet dividir els 22 Km totals del sender en dues parts quasi iguals en llargada i en dificultat.

Jornada de turisme: "Com les eines TIC poden ajudar a ser més competitiu al sector turístic"

El proper divendres 3 de desembre tindrà lloc al Telecentre de Sant Bartomeu del Grau una jornada de turisme i noves tecnologies, aquesta porta per títol: com les eines TIC poden ajudar a ser més competitiu al sector turístic. La jornada està dividida en dues parts: la primera es realitzarà un marc teòric de les possibilitats que ens ofereixen les TIC en diferents àmbits: màrqueting a Internet, actius TIC, eines 2.0, comerç electrònic, gestió de reserves en línia, ERP, entre altres. A la  segona part exposarem casos d'èxit, concretament aplicacions turístiques mitjançant mòbils de darrera generació, GPS i audioguies. La jornada és gratuïta amb possibilitat de reserva per dinar. Per més informació i inscripcions al 93 888 97 00 o telecentre@sbg.cat

Contingut sindicat