TelecentreSBG

Trobada final del projecte Grundtvig

Una representació de vuit avis de Sant Bartomeu del Grau, van participar a la trobada final del projecte europeu Grundtvig que va tenir lloc els dies 9 i 10 de maig a Erchie – sud d’Itàlia. Els avis van poder gaudir de les visites i activitats programades en aquesta trobada i compartir-ho amb la resta de socis europeus del projecte (italians, txecs, romanesos i grecs). En aquesta trobada va haver-hi l’entrega de premis del concurs de fotografia digital, on Sant Bartomeu del Grau va rebre el primer premi en la categoria de hobby.

 

 

Jornada de e-administració a petits municipis

El proper dimecres 22 de desembre tindrà lloc al Telecentre de Sant Bartomeu del Grau una jornada de administració electrònica, aquesta porta per títol: e-administració a petits municipis i pretén oferir eines a la ciutadania per tal de fer ús dels serveis públics digitals.

Nou portal de formació

El Consorci del Lluçanès, amb la col·laboració dels ajuntaments que en formen part, han creat un nou portal on s'hi recull tota l'oferta formativa que es pot fer al territori i des d'aquest. Així es pot consultar i inscriure's telemàticament a educació permanent, cursos, xerrades, jornades i tallers que es realitzen al Lluçanès. El portal ofereix un calendari amb tota l'oferta així com notícies i webs d'interès. El nou portal és www.formacio.llucanes.cat/

Curs d’informàtica per a persones grans

Avui s'inicia un nou curs d'informàtica per persones grans, aquest es realitzarà al CEIP la Monjoia els dimarts de 17:30h a 19:30h. El curs tindrà una durada de 16 hores i per tant es preveu finalitzar el dimarts 9 de març de 2010. El curs està organitzat per l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i el Consorci del Lluçanès. Aquest curs forma part de la programació d'activitats que es realitzen trimestralment des dels Casals d'Avis del Lluçanès.

Curs de recerca de feina a través de les TIC

El Telecentre de Sant Bartomeu del Grau inicia avui un curs de recerca de feina a través de les TIC. Aquest es realitzarà els dilluns i dimecres de 17:00h a 21:00h a l'aula d'informàtica al CEIP La Monjoia. La durada d’aquest curs és de 20 hores i finalitzarà el dilluns dia 1 de febrer. Les persones destinatàries del curs són treballadors/es en situació d’atur o en actiu que volen canviar o millorar la seva situació laboral.

El Telecentre de Sant Bartomeu del Grau esdevé centre col·laborador d' ACTIC

La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. Així doncs l’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Jornada de turisme i Web 2.0

El proper divendres 20 de novembre tindrà lloc al telecentre de Sant Bartomeu del Grau una jornada sobre turisme i noves tecnologies, sota el títol de “Turisme i Web 2.0”. Creiem que el sector turístic ha de ser capaç de poder-se posicionar a Internet i oferir els seus productes a través de les Tecnologies de la Informació i la comunicació. Les empreses turístiques no estan aprofitant els avantatges promocionals que ofereixen les xarxes socials, malgrat l'ús intensiu d'Internet per part dels turistes. Les empreses d'aquest sector haurien d'introduir-se en l'explotació d'aquests canals (Blogs, Flickr, Skype, Wiki, Facebook, entre molts d'altres), per tal de dinamitzar el sector. La jornada és gratuïta amb possibilitat de reserva per dinar. Us hi esperem!

Contingut sindicat