Els avis de Sant Bartomeu del Grau participen en un programa europeu vinculat amb les noves tecnologies

El cap de setmana del 12 d'octubre Sant Bartomeu del Grau acollirà la propera trobada d'aquest programa; rebrem la visita d'una trentena de persones dels diferents països socis.Més d'una vintena d'avis de Sant Bartomeu del Grau participen en el programa europeu Grundtvig d'aprenentatge permanent que porta per títol: “Augment dels usuaris de fotografia digital entre els ciutadans de tercera edat”

Aquest programa ofereix oportunitats d'aprenentatge centrats en la fotografia digital promogut a través de diversos cursos de formació, un espai web, un fòrum a Internet i un concurs europeu de fotografia digital.

Els socis europeus de l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau en aquest programa són:

  • Comunitat d'Erchie – ITALIA

  • Auser territoriale - Rimini – ITALIA

  • Universitat Politècnica de Bucarest – ROMANIA

  • Consell de la prefectura de Magnesia – Hellas - GRÈCIA

  • Alvit – REPÚBLICA TXECA

Aquest programa es va iniciar el setembre del 2011, la primera trobada va ser el mes d'octubre a Erchie, la segona a Bucarest el mes d'abril del 2012 i la tercera a Grècia el juliol passat. Els propers dies 11 – 12 i 13 d'octubre els socis d'aquest projecte ens trobarem a Sant Bartomeu del Grau. En aquesta trobada està prevista la visita de diferents tècnics i polítics així com alguns avis que participen en aquest programa dels diferents països socis.