Curs de salari, nòmines i seguretat social

Durant els mesos de maig i juny al Telecentre de Sant Bartomeu del Grau tindrà lloc un curs de salaris, nòmines i seguretat social. Aquest curs de formació contínua està pensat per treballadors/es en actiu i persones en situació d'atur.

Els objectius del curs són: proporcionar als alumnes els coneixements i habilitats necessàries per conèixer i desenvolupar els processos i tràmits propis de la gestió administrativa del personal, respectant el marc jurídic laboral vigent. Reconèixer els elements clau del full salarial i efectuar els processos de càlcul i tràmits adequats. Efectuar els procediments relatius a les obligacions amb la seguretat social i hisenda derivats de la relació laboral, complimentant i tramitant correctament tota la documentació.

La durada total del curs és de 24 hores i es realitzarà els dimarts i dijous de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del vespre. El curs és totalment subvencionable. El curs està organitzat per l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, el Consorci del Lluçanès i UGT. Per més informació i/o inscripcions al Telecentre SBG o al Consorci del Lluçanès

 

AdjuntMida
CartellSALARIS.pdf632.53 KB