Wireless Battle Mesh i SAX-Guifi.net a Sant Bartomeu del Grau

Del 14 al 20 de març Sant Bartomeu del Grau acollirà la quarta edició de la Wireless Battle Mesh i la trobada anual de Guifi.net, la SAX 2011. Les Wireless Battle Mesh, o també WBM, són trobades anuals de desenvolupadors de protocols d'enrutament dinàmic per a xarxes WiFi d'arreu del món que amb l'excusa de fer una competició entre els diversos protocols representats serveixen com a punt de trobada per a compartir coneixements i experiències i planificar projectes futurs. Les edicions anteriors s'han celebrat a Brussel·les, París i Bracciano (Roma). Els diferents actes de la WBM i de la SAX es faran al Telecentre-Casal i al complex turístic Can Roca.
Com que una de les voluntats de l'organització és la de promocionar l'obertura de les trobades cap a les comunitats locals que les acullen, enguany, no només s'ha fet coincidir la WBM amb la trobada anual de guifi.net, el SAX, sinó que, a més a més, les activitats d'ambdues trobades s'han organitzat de manera conjunta.

Des de l'organització es fa una crida a la participació de les activitats que es duran a terme el tercer cap de setmana de març a Sant Bartomeu del Grau al complex turístic de Can Roca i a les dependències municipals i es convida a tothom a gaudir del que estem segurs que esdevindran unes jornades inoblidables de germanor i de compartiment de coneixements i experiències.
Anunci WBMv4: http://www.battlemesh.org/AnnouncementV4
Pàgina principal WBMv4: http://battlemesh.org/BattleMeshV4
Pàgina principal SAX2011: http://guifi.net/SAX2011

AdjuntMida
Anunci WBM.pdf251.61 KB