Jornada professional sobre “Tecnologies aplicades al cicle de l'aigua al sector ramader”

Jornada En el marc de la Fira PICA (propostes innovadores per la cultura de l'aigua), el divendres 27 de febrer va tenir lloc al Telecentre de Sant Bartomeu del Grau, la jornada per professionals interessats en el sector primari: “Tecnologies aplicades al cicle de l'aigua al sector ramader”.
Durant la jornada vam comptar amb la presència d'experts en aquest sector que ens van parlar de l'optimització dels recursos hídrics i tecnològics en explotacions ramaderes. Així van fer referència als usos i consums de l'aigua en les explotacions, i els costos associats al seu tractament i gestió.

Ens van presentar els resultats d'un projecte sobre la geologia, hidrogeologia i pressions sobre els recursos del Lluçanès, a la vegada van fer èmfasi a la qualitat de l'aigua, la gestió dels aliments, el tractament de l'aigua de pluja, la gestió ambiental i el manteniment de les instal·lacions.

Finalment ens van posar dos casos pràctics sobre l'ús de les tecnologies en l'estructura i funcionament de les granges, la gestió dels purins i de les basses d'aigua.

AdjuntMida
Universitat_Murcia.pdf5.71 MB
Estudi_hidrogeologic.pdf13.99 MB
Gesfer.pdf949.36 KB
Costos_produccio.pdf1.26 MB
Wifi.pdf3.56 MB