Comencen les obres de l'abastament d'aigua a les Masies de la carretera de les Ferreres

Abastament d'aigua a les Masies de la carretera de les Ferreres La setmana passada va començar el projecte Portada d'aigua a diverses masies del municipi – Fase I i Annex 1 Canalització fibra òptica. Les obres, adjudicades a l'empresa Serveis, instal·lacions i muntatges, SA ,amb direcció d'obra a càrrec de Sorea, que es l'empresa concessionària d'aigua a Sant Bartomeu, faran possible que les masies properes a la carretera de les Ferreres disposin d'aigua potable. La primera fase de les obres, portarà l'aigua des del veïnat de la Codina i fins a l'antiga carretera de l'Olost.
Paral·lelament al projecte de portada d'aigua, s'està executant l´Annex 1 Canalització de fibra òptica que inclou la col·locació de dos tritubs a la mateixa rasa per on passa la canalització d'aigua. El tritub és un conjunt de tres tubs, units entre si, i s'utilitza per passar-hi posteriorment serveis de telecomunicacions com ara la fibra òptica.
La canalització de la fibra òptica a tota la carretera de les Ferreres fins a l'antiga carretera d'Olost és connectarà amb el tritub que ja ve de l'Eix Transversal. Aquestes connexions, faran possible, que en un futur Sant Bartomeu pugui tenir connexió de fibra òptica per tots els serveis de telecomunicacions.