Fotografies de la Jornada Societat de la Informació i Desenvolupament Local

El proppassat 16 de desembre es va fer una jornada al Telecentre SBG dedicada a la Societat de la Informació i el Desenvolupament Local. Les fotografies que es van fer ja es poden veure a l'àlbum corresponent. D'aquí uns dies hi haurà disponibles les presentacions de les diverses ponencies.

Comentaris

Re: Fotografies de la Jornada Societat de la Informació i De

Hi ha una foto que heu posat Font de la Teula i és la Font del Bògic. Aniria bé que ho corregísiu!

Hi ha un error més gros!

Encara hi ha un error més gros. Premi a qui el trobi!Miquel

Re: Hi ha un error més gros!

L'error més gros pot ser la Codina?


Crec que és Alboquers...


Quin serà el premi al guanyador?

Re: Hi ha un error més gros!

Si és Alboquers. Però si us hi heu fixat bé, alguna de les fotografies és invertida, com una imatge mirall de l'original. Quina(es)?. El premi ... un tall de llonganissa.Miquel

Re: Hi ha un error més gros!

La fotografia d'Alboquers està invertida, s'ha de girar. I deixa estar la Codina,


que aquí no hi surt! Encara hi ha un error molt més gros i te'l penso dir perquè no el trobaries mai: la fotografia del portal on posa Fonollet! És el portal de Sant Genís Sadevesa i no pas el de Sant Jaume. Fixa't en la porta, es de doble porticó i esta feta pols, és la porta de Sant Genís! La de Sant Jaume és només d'un poritcó, hi ha un forrellat inconfusible i presenta un estat de conservació immillorable, deixant de banda tota la claveria romànica que ornamenta la porta (però això darrer deixa-ho córrer que seria massa per a tu. És broma, home!). Ha ha ha, t'he ben fomut.Ai! em deixo un altre error: la fotografia de Sant Jaume també està invertida. Gira-la que fa mal efecte!Em deus totes les llonganisses que puguin sortir d'un porc. Ves-lo a encarregar a qualsevol casa de pagès de Sant Bartomeu. Quan hi vagis, no hi entris invertidament perquè et "cardaràs" contra els conillars de l'entrada.Adéu siau, estaré a l'aguait dels teus futurs errors. Ja ho dic sempre, en aquest món si no fos per gent com jo, aníreu tots de cap per avall!

Holaaaaa!

"AscoltA" esquiador de "pacotilla", quan informatitzaràs les fotografies anigues de Sant Bartomeu que falten? El "vulgus" tenim ganes de veure-les. Avisa'm quan hagis de posar les llegendes a peu de fotografia, mirarem d'evitar errors.